Gespecialiseerd in

  • R.V.S. Maatwerk
  • Horecatechniek
  • Koeltechniek
  • Airconditioning

Handelsonderneming ARNES, sterk in maatwerk!

Over ARNES

Handelsonderneming ARNES uit het Friese Stiens is specialist op het gebied van r.v.s. maatwerk, horecatechniek, koeltechniek en airconditioning. Wij bieden onze diensten zowel zakelijk als particulier aan. Wij werken vanuit Stiens (Friesland) en bedienen vanuit hier voornamelijk klanten in het Noorden van het land. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van bovenstaande vakgebieden hebben wij voor bijna elk probleem een passende oplossing. Bovendien staan wij door de samenwerking met diverse partners garant voor kwaliteit.

 

R.v.s. maatwerk

Handelsonderneming ARNES is specialist op het gebied van r.v.s. maatwerk. U kunt bij Handelsonderneming ARNES terecht voor het inmeten, fabriceren en monteren van diverse r.v.s. maatwerk oplossingen.

Het r.v.s. maatwerk houdt o.a. in:

  • Knip- en zetwerk tot 3 meter
  • Werkbladen
  • Frames

 

Horecatechniek

Ons specialisme in de horecatechniek strekt zich uit van het plaatsen van bakwanden tot het monteren en afwerken van complete grootkeukens. Wij bieden deze werkzaamheden aan in diverse horecagelegenheden, denk hierbij aan cafe’s, restaurants, clubgebouwen of discotheken.  Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij u uitstekend adviseren over de best passende inrichting in uw horecagelegenheid. Doordat wij samenwerken met gerenommeerde partners is de kwaliteit altijd gewaarborgd.

Horecatechniek Friesland

 

Koeltechniek & Airconditioning

Voor het monteren en onderhouden van koeltechnische installaties en airconditioning is elke situatie anders en vraagt meestal om een specifieke aanpak. Vandaar dat wij ook op dit onderdeel veelal maatwerk leveren. Wij werken samen met gerenommeerde partners, op die manier weet u zeker dat uw producten aan de voorschriften en eisen voldoen. Wij hebben voor elke specifieke wens een oplossing.

 

Interesse in RVS maatwerk, horecatechniek, koeltechniek of airconditioning?

Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden op het gebied van RVS maatwerk, horecatechniek, koeltechniek of airconditioning te bespreken. Wij staan u graag te woord en denken graag met u mee op het gebied van bovenstaande disciplines. Contact opnemen kan via e-mail of telefoon: 06 53 13 16 76